Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lera!

Solen skiner över Göteborg mitt i trista hösten!
Kul och jobba!
Kul och lossa mullig mull med mera mums!
Kul med allt!
Men så börjar det regna...
Och av allt djävla regn som finns i hela universum faller det just på mig och mitt mulliga mums!
Och allt, allt, allt blir till lera...
Så ock jag...
Lera! Lera! Lera! Förbannade lera!

"Av Lera är Du kommen / Till Lera skall Du åter bli / Adjö Du Leriga Lergubbe"

Snyft...

Men jag har i alla fall tjänat tusen pix mitt i all lera och existentiellt elände!
För det ska jag köpa sol och sång och sommar med mera mums!

Samt en dunk flytande tvål.
En stor dunk.
En mycket stor dunk.
En gigantisk dunk.
Minsann!




Fri vers (Prosapoesi) av Björn Björkegren/Blue Bear
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-19 08:36



Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
https://www.youtube.com/watch?v=uKSTu-HMPQ4

2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Björn Björkegren/Blue Bear
Björn Björkegren/Blue Bear