Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vini Reilly

Jag är

vemodet över ett liv
som ter sig meningslöst

förfallet och tabletterna
ni hittar lite varstans

återkomsten och stjärnan
i min egen underhållning

en av stenarna
i den mur jag byggt
runt omkring mig själv

Jag är




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2017-09-19 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP