Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lika eller olika




är man lika
ser man inte varandra




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-19 10:09



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kanske ser man bara sig själv... Kanske ser man mer... ?
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP