Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta nya tag


Ännu en gång
befinner sig livet
i en mörk fas
en problemfylld vardag

ännu en gång
ska jag ta mig ur
hitta lösningar
som tar mig vidare

ännu en gång
kommer strimmor av ljus
som tänder hoppet
att något bättre väntar mig

ännu en gång
vill jag tro
på rättvisa
en värdig tillvaro




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 455 gånger
Publicerad 2017-09-19 12:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin dikt! tack!
2017-09-25

  Nils-Robert
Så bitterljuv dikt om livets uppförsbackar och om hoppet till något bättre.
2017-09-24

  ResenärGenomLivet VIP
Oj, så bra du beskriver detta...så är det ofta i livet tycker jag...
2017-09-23

    Lars Gullberg
Lars. Det ska stavas Yin och inte Jin. Nu vet du det. Ok
2017-09-20

    Lars Gullberg
Jin och Yang ständigt påkopplat, Det mörka och det ljusa. Jag tror på ljuset, Det måste finnas ett hopp. En Tro på livet. Mitt i bedrövelser tragedier krig jävelskap ångest motgångar maktlöshet fladdrar denna låga.

Bra
2017-09-20

    carinamnm
Bryt ihop och kom igen, bryt ihop och kom igen! Styrka!
2017-09-19

    ej medlem längre
Stark och berörande är din text som andas hopp och jag önskar inget annat än att saker löser sig..
2017-09-19

  Marianne Räf
En underbar dikt !
Så-klart nått bättre
väntar dig ! Ge inte
upp! Det löser sig !!
Bokmärke !
2017-09-19

    ej medlem längre
Känner igen situationen och känslan. Sänder goda tankar och förhoppningar om en riktigt bra lösning snart. Kram
2017-09-19

  Marita Ohlquist VIP
Så väl jag känner igen mig i din text, vet hur det är att resa sig upp, igen och igen!
2017-09-19

  Quasimodo
Starkt för hur olika människoliv kan vara och bli i olika faser.
2017-09-19

  ULJO
Igenkännande ord. Bra
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP