Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs judas brev! Läs 2:a Petrusbrevets 2:a kapitel! Läs Matteus 7:21-24!


LUDDIGA KARISMATIKER

det är inte så noga med något

för Gud är ju kärleken...

Han struntar väl i hur vi klär oss

vi lever i friheten

det är inte så noga med något

apostlarnas lära och sånt

och naturligtvis ska man få röka

skifta färg liksom en kameleont

så man passar tillsammans med världen

och blir tandlös och uddlös och snäll

men var slutar den märkliga färden

för en ljum, egensinnig rebell?

hur ska den kunna passa i himlen

som gör uppror mot Guds Eget Ord

som har skatten i modesalonger

och som kastat all tukt överbord?

Gud är helig, det "glömmer" man ofta

i sin kamp för sin flummiga stil

för det är inte noga med något

utom husvagn och villa och bil

 

 

LARZ GUSTAFSSON 19/9 2017

Men så snart någon ifrågasätter treenighetsläran morskar man upp sig och går till motattack. DÅ blir det plötsligt VÄLDIGT viktigt med lärofrågor!

Hycklare!

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2017-09-19 11:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra om den "kärlek" man konstruerat för sina egna syften!
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP