Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN LILLA LÖGNERSKAN

Bibeln talar om Isebel

Hon var MAN-ipulativ

En manshaterska och rebell

med ett smutsigt liv

En hycklerska, bedragerska

en ulv i fårakläder

Bibeln talar om Isebel

som hatar alla fäder

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 19/9 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 378 gånger
Publicerad 2017-09-19 12:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En förebild för dagens hata-män-feminister tydligen!
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP