Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha kläm på den...

Det är våra fjärilar
i magen som ger besked
när de slår till och lever om där
vad egentligen hjärnan
och hjärtat vill...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-19 14:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hjärtat håller hela Artportalen i sin hand... Fjärilar m.m skalbaggar mal och dödskallefjärilen...
2017-09-21

  lodjuret/seglare VIP
Ack sommaren förlupen, som om magen gjorde strupen, grönskan stod för orden, fötter stadigt stod i jorden, koppen het och kall då supen.
2017-09-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat, mycket bra!

2017-09-19

  limerick
Just, precis och man skall inte negligera sin magkänsla.
2017-09-19

  ULJO
Kroppemn i god harmoni med varandra
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt