Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran

Lilla leendet
Halvt gömt bortvänt ansikte
Menade du mig?




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-19 18:18



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
en tanke om vem som menas.
2017-09-20

    ej medlem längre
Försiktig förhoppning....
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén