Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

 

 

i ett svep av varma minnen

du kommer

stannar kvar

och blir min för evigt




Fri vers av Rise Little One
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-19 19:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fantastisk känsla...
2017-09-23

  Lars Hedlin
VÄRMANDE
2017-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om evig kärlek!
2017-09-20

  Quasimodo
Varma evighetsminnen svävar fram här!
2017-09-20

    ej medlem längre
Tar dina ord i famnen - bara så vackra.
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One