Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans stig

 

Du som inte

du som ändå

 

Tankarna vandrar

längs solens stigar

 

och jag önskade

att jag mött dig

 

just där

just då




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 613 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-19 21:34



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fint diktat om längtan
2017-09-20

  Nils-Robert
Fnr diktat om längtan
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP