Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskningar

Sitter på min veranda i kylig höstkväll.
I mitt huvud virvlar förlupna tankar om dig.

Ikväll viskar jag ditt namn i hopp om att dessa kalla vindar bär dem fram till dig.
Att de ska låta dig minnas mig och det vi hade.

Mina viskningar i kulet höstmörker är heta men kyls snabbt ner till blott intet.
Vill minnas din varma omfamning men kylan gör det svårare.

Sväva mina ord till hennes väsen.
Viskar ditt namn en sista gång.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-19 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP