Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att söka


Förlorar jag

Nyckeln till att söka

Söker en Ö
fäste

Det måste finnas en mening

Förlorar jag!

Nyckeln som sökte
Karta och länge

Sedan finns ingen mening
För snart är den här meningen slut

Förlorar jag?




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 524 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-09-19 22:09



Bookmark and Share


  H.C.B
Nej du förlorar ej. Din dörr står dock mycket på glänt. Men till alla tjuvars tanke och dittan dy eller hu - det är det ingen som rös sig inpå. Fel. Sällan poesi kan bli fel. Men lås om den smarta familjen du har inkl svans. Fär vem vethur ondskan ser ut i morgon. Han mår aldrig bra. Kram.
2017-11-03

  peter markurth
Bara man ej förlorar sig själv, bra utformat,
2017-09-26

  aol
Jaa det är frågan, bra skrivet och så berörande,
2017-09-25

  Lars Hedlin
Stark i känsla som får en att fundera lite extra,,kram
2017-09-22

  överlevaren VIP
Blandande känslor i ord som söker mening i livet....
2017-09-21

  Salvation Pepper
Bra om ögonblick där man faller.
2017-09-21

  Peter G VIP
kanske är det sökandet som är meningen ?(med livet)

För vad skulle vi göra om vi hade alla svar?

Uppfriskande text som sätter fart på tankarna!
2017-09-20

  Blått Norrsken VIP
Mycket berörande skrivet om när livskraften tappar sitt mod och när sökandet och förlorandets står i en kamp mot varandra.

Klart att du finner din nyckel till ditt stabila fäste.
Starkt och fångande text.
2017-09-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att söka och inte veta om man kommer att förlora eller vinna!
Texten passar bra i många olika sammanhang.
2017-09-20

    ej medlem längre
Vackert och mycket vemodigt klingar din dikt.
2017-09-20

  Nils-Robert
Så melankolisk dikt om sökandet. Frågan på sista raden öppnar dock för något positivt. Tänkvärd dikt.
2017-09-20

  Quasimodo
Talande här för vårt sökande på vinst eller förlust på en väg som är okänd och likaså dess mening
2017-09-20

  Blomma-Stjärna VIP
oj - som att gå på hal is och hoppas nå över till andra sidan - Hoppas!

2017-09-19

  ULJO
Så berörande skrivet. Bokmärke

2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"