Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dancing the whole way home

Igår spelade han och jag samma drickspel som Vi brukade spela

Han säger att jag är som en öppen bok, men jag gav ju koden till kassaskåpet till dig
Du visste inte vad som fanns däri och du sa det var intressant för dig.
Jag var hungrig
Du lagade mat
Jag dukade upp mina känslor på ditt matbord
Vågade inte se på dig i badrumsspegeln där vi stod

Nu håller jag handen över lågan på spisen
Söker bara lite värme tills elementen slås på igen
Men jag känner ingenting
Bara hur kallt det är

Det var du som ville ha mitt nummer
Men nu vill jag ringa och fråga om du saknar mig




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-19 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans