Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriven med blå färg på händerna

Slår mig fri från rädslan att fallera,

breder ut vingarna, säger högt:

1.......,2........,3..............

låter kreativiteten flöda,

vågar fela,

hittar lusten.

Välkommen tillbaka, kreativitetspanik min gamle vän.

Du knackar på just som jag tror att jag tappat bort dig.

 




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-19 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise