Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckelnoja

Tänk den som har en enda nyckel
en enda nyckel till sitt hus
han kan cykla hem på sin cykel
och känna ett frihetens rus

Om du råkar ha flera nycklar
det räcker visst om du har två
kan nån som är ute och cyklar
komma in och göra dig grå

Var rädd om det där på din knippa
och tänk noga på vad du gör
för intrång, det vill du nog slippa
vad är extranycklarna för?

Om du sitter hemma och myser
och är jättenära ditt mål
då är risken stor att du fryser
när något sticks in i ditt hål

Så nycklar är farliga grejer
som vapen i miniformat
se upp alla killar och tjejer
och njut av det som är privat




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-19 23:38



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Väldigt talande och helt sant
2017-09-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som får mig att tänka på livets nycklar!
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP