Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia

Tyst vi ligger här
Sömnen tung över
Våra kroppar
Ögon som bränner

Dock vårt sinne
Fylld med oro
Som får oss att ligga här
Med kroppar som vrider

Tyst vi ligger här
Ser skuggorna svepa
I natten
De håller oss fast
I ett grepp
Av insomni




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-20 01:06



Bookmark and Share


    Bergenskristall
Mörkt men ändå vackert!
2017-09-22

  K.S. Sollenhag VIP
https://www.youtube.com/watch?v=4qwFmRzEbcM

Jag kommer och tänka på denna låt.

Melba Liston - Insomnia.
En kvinna som fick kämpa mot sexism och racism hela sin karriär.

2017-09-20

  K.S. Sollenhag VIP
Mycket fin.
Dikten sveper fram likt skuggorna.

2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight