Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRAKTISKA OMVANDLINGAR

Den professionelle mytomanens
främsta strategi är att upprepa sig
tillräckligt många gånger så att
lögnen blir till en sanning ( men
oftast bara för honom själv)

När den sedan i praktiken av olika
orsaker måste prövas,kanske i rätts-
liga instanser blir sådana sanningar
omgående omvandlade till sin rätta
sanning vilket är en lögn.

Att lura på någon salt och säga att
det är socker håller bara tills någon
vill ha socker och inte salt.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-20 05:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP