Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spela


spela

det är ju spelat men spelar det roll
hon bemöter honom som en människa

han blir det
han var det redan
det syns nu

fast hon inte ser

spelar ingen roll
polityr har en roll
blindstyrens kontroll

må du enskild gång
passera




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-15 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly