Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya tider

Jag vaknar av ett fasligt liv, datorn går i full fart,
bitsen rusar kring. Vem slagit på den och. Nej de
ända som fanns hemma var tre sovande kurriga
katter och jag.
Mystiken tätnar tänk, kunde detta hända nu när min
nya blue inkopplad blev.
Har jag fått zyberkatter mån tro, tanken sviktar ett
framtidsscenarier som kanske finns i min dator skrivet
om allt som i molnet hände i går.

Hos grannen med den nya soffan där höll det väl på att bli en riktig katastrof. Lilla fina brokiga mamma lotten hon som inte fått barn förut. Bädda fint i hörn med sönderrivna bolster, mjukt med dun.
Lilla stackaren inget hon förstod tänkte bara på vad arga matte brukar säga och hytta med fingret stort. Det hade hade hänt förut, när det liksom fukt i soffans hörn kunde bli. När det i magen knep hon sprang så fort till hatthyllans hörn. Snart där det pep av flera söta nya ulliga bollar små.
Vilket under, vilken lycka, sänder vår nya zybermamma lotten, till alla sina kurremurr som fångar sin dag på nätet.
Det surrar i det blå, tänk att lotten kunde få. Kärleksbomer i zyberfart rusar fram, likes hackar så nätet står still.
Ha, hur kan det blivit till. Hon har bara en balkong att spatsera på. Kanske man ändå kan göra så, var det möjligen zyberkatten som hälsat på.
Lilla mamma lotten fina brokiga katt hon ger sin barn ett slick. Bryr sig ej om elaka rykten nej, är man ofta ute och sänder ett kurr på en tjatt. Då vet man vad som händer när nätet är nere och allt är svart.

©Bosse 20 september 2017.




Prosa (Fabel/Saga) av Bossepoet från Österbotten
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-20 09:28



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kunde jesumoder så kan lotten... Verkligen klös i din berättelse... Bra!
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten