Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensam man är bara en halv man

ända tills han hittar en kvinna som passar
just för honom
Inte det lättaste alla gånger
Men en kvinna som möter honom på halva vägen
För inte fören dess kan han bli riktigt hel
Inte fören dess kan han finna meningen med livet
då två har blivit till en
Inte fören dess har han hittat den stora kärleken
den som aldrig kommer göra honom besviken
För hon finns därute någonstans väntandes trånandes
på att just han ska komma in i hennes liv
och ta henne med storm
Kärleken har inga gränser
Den är enorm
Något som alla människor behöver för att kunna överlva
Att kunna lära sig att älska och bli älskad
Fråga bara Chess och Chong i filmen` Upp i rök´
Där floorerar kärleken gång på gång
Så fint så vill jag påstå
Men till nästa gång som vi syns och hörs
Hej då…

En ensam man är bara en halv man!

Ken Cassel
20/9-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-20 10:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, visst är det så att de flesta letar efter sin andra hälft...:-)
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel