Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åter igen en sorts förklaring på en sorts känslomässiga tillstånd som skulle kunna beskrivas som tre korta och kärnfulla ord. Panik, stress, frustration. I ' fritt valt arbete'.


Skillnader mellan då och nu




Förut kunde hon roa sig
med att räkna ut
komplicerade saker i huvudet.

Trots att det utvecklats 'hjälpmedel'
efter hand och över tid,
verkar det inte ens gå att göra
med 'pennan och papperet', nu.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-20 11:24



Bookmark and Share


  ULJO
Nej för hjälpmedel som dator, minräknare mm har tagit över våra liv
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP