Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VAD ÄR GRÅT OCH NÄR KOMMER DEN FRAM


GRÅTEN

 

mina tårar strömmar

i sinnet det ömmar

 jag släppt alla tömmar

 

i min ilska jag gråter

sedan allt förlåter

 

besviken min min 

för jag inte fick

bli din

 

smärta och sorg

stänger mig inne

som instängd i en borg

gråter i mitt sinne

 

gråten vill berätta så mycket

den kan förklara allt i mitt tycke

 

frustration och leda

tristess och sveda

smärta och sorg

ilska och vrede

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-09-20 12:08



Bookmark and Share


  Palett
Berörande text ur livet.
2017-09-20

    ej medlem längre
Starkt skrivet, berörande och sorgligt. Du är värd långt bättre. Kram <3
2017-09-20

  ULJO
En sann bild ur verkligheten, berörande
2017-09-20

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text som jag tror att många kan känna igen sig i!
Jag vet precis hur det känns.
2017-09-20

  Marianne Räf
Ledsamt å läsa! Känner med dig!
Vet hur det känns. Men nu är det
längesen jag grät. Torka tårarna å
tänk att allt blir kanonbra, en vacker
dag. Du förtjänar Lyckan, absolut !!
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP