Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt apatiska universum

 

I boken "vårt matematiska universum" hävdar författaren

som är fysiker, att allt i vårt universum är matematik

 

metafysikern håller inte med

 

poeten anser att matematik är poesi

och därmed även universum 

 

och de krigsdrabbade barnen kommer missa ännu en historielektion  




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-20 13:24



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
gillar dina piskrapp
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP