Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon och Han

 

Hon såg ett fängelse

Hon såg en man som var som ett barn

Hon såg sin längtan

Hon såg sin ilska

Hon ville en förlåtelse

Hon ville leva

 

Men hon var ingen

fastän hon var så mycket

 

Han sa hon var vacker

Han sa hon var ful

Han lade ett ok på hennes axlar

Han gjorde henne skuldtyngd

Han isolerade henne

Han gjorde henne ensam

 

Hon  trodde på allt

Hon böjde sig

Hon förlät och förlät

Hon vandrade i hans fotspår

Hon blev hans ägodel

Hon blev en vålnad

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-20 14:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tragiskt levnadsöde...
2017-09-23

  Lars Hedlin
Oerhört bra
2017-09-22

  Valter Örn VIP
Mycket bra skrivet !
2017-09-21

  Valter Örn VIP
Vissa män skulle behöva genomgå en sinnesundersökning innan de får gifta sig och skaffa barn.
2017-09-21

  Marita Ohlquist VIP
En stark bild av mångas bistra verklighet!
Fy för kvinnomisshandel!
2017-09-20

  ULJO
En vanlig bild av verklsigheten, tyvärr
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP