Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utopi

I fantasin skulle jag köpa begagnade möbler på loppis.

Införskaffa en enkel säng.

Äta vegetariskt och dricka iskallt vatten.

Prata sporadiskt med vänner.

Se dagar, komma och gå.

Leva för stunden.

Jag skulle tända en lampa och blicka ut ifrån mitt fönster över kullersten och gator när mörkret lagt sig.

Skriva dikter om livet.

I fantasin.




Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-20 15:03



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Fin fantasi!
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP