Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom2

Kom, sitt mig nära.
Låt oss stilla samtala.
Må världen tystna.




Bunden vers (Haiku) av Kristin Oladatter
Läst 342 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-09-20 15:43



Bookmark and Share


  henke_r
Ett skimmer av lugn och harmoni råder mellandessa rader. Skön läsning!
2017-09-29

  StinaJ VIP
En underbar haiku om kärlek och närhet.
2017-09-27

  Marita Ohlquist VIP
Underbar Haiku om kärlek, värme och gemenskap!
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Kristin Oladatter
Kristin Oladatter