Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OÄNDLIGHETENS STJÄRNOR



I kvällningen stillnar vinden
havets yta ligger blank

solens sista strålar brinner
färgar vattenytans våg


Himmelsrymden vackert lyser
molnen flammande i guld

solens skiva sakta sjunker
under horisontens rand


Skymningen tar över kvällen
himlen mörknar mer och mer

och oändlighetens stjärnor
stilla tänder sina ljus


© Palett




Fri vers av Palett
Läst 531 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-09-20 16:28



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Vacker beskrivning!
2019-07-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
Fagersamt
2017-10-12

  aol
Så vackert skaldat till så fin bild.
2017-10-12

  Bo Himmelsbåge
Vacker skymningsbild!

Stämningsfull hyllningsdikt
till oändlighetens ljus...
2017-09-26

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert om skymningsstunden...
2017-09-23

  Salvation Pepper
Magiska stunder av naturens frid.
2017-09-21

  Kattfot
"...oändlighetens stjärnor
stilla tänder sina ljus"
Så vackert! Stämningsfull dikt och fint foto.
2017-09-20

  överlevaren VIP
En fröjd att se och läsa!
2017-09-20

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av din fina text!
2017-09-20

  ULJO
SÅ VACKERT DU TECKNAR I ORD OCH I BILD.
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett