Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel


Jag såg en fågel födas

hacka sig ut ur sitt eget ägg

jag såg en fågel leva

flyga högt och stolt med vingarna

jag såg en fågel dö

falla ner till marken

nu ser jag den inte längre

nu är den borta







Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-09-20 16:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skenet kan bedra. Gillar upprepningarnas mässande effekt!
2017-09-21

    ej medlem längre
Intressant! Bra skrivet Jocke!
2017-09-20

  Goraxy 89 Orion VIP
Att man inte ser den behöver inte betyda att den är borta !
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt