Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bÅrd

 

 

Om natten, då vatten andas,

förbereds sagorna och drömmarna intill.

 

Om morgon då fukten hovrar,

samlas de över tegarna innan de lyfter.

 

Man ska stilla sig då, rusa syret mjukt i hjärtslagen. 

 

Tänker att en saga kan myllas där och sedan

Knoppas från mina höstkalla fingertoppar,

Inom.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-20 21:46



Bookmark and Share


  ULJO
Så fin höstpoesi
2017-09-21

    ej medlem längre
underbar och förtrollande ordval och känsla i denna fina höstsymfoni!

2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP