Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Escape from love is so difficult but sometimes necessary

If you hide yourself for me
then you don´t need me
If you lie for me
then you don´t need me

Please go away, if you lie for me, please go away

If you lie for me
then i don´t need you
If you hide yourself for me
then i can´t se you

Please go away, if you hide for me, please go away

Broken promises are not for people who loves each other
broken promises are for lovers who don´t love each other
And when it happens again and again
must the hurted one learn that it will happens again and again

Please go away, if you let me go, please go away

So do not stop hide yourself for me
because then sadness will disappear slowly by itself
So don´t call me again
for my love don´t deserve to feel hurt again

Please go away, please don´t call me again, please go away

I take my tears
and my sadness
Goes to my loneliness
and waiting for happiness

Please go away, please let me cry in my loneliness, please go away

Maybe real love
shows up
With clean moves
into my trousers

Please go away, please let me dream my dreams, please go away

If i never shall feel love so hot again,
must I cry a lot
But not so much not so much same
as in bad love games

Please go away, I suffer enough already, please go away

So it is better you go, I go
let me crying alone
So that my tears
one day stops coming out from my eyes

So please God, help me, stay with me, let a smile be borned on my lips, be bigger,
fade away my burned lips, when she so slowly leave my heart




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-20 21:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta
2017-09-21

    ej medlem längre
Smärtsamt sorgsen text som berör! Kärlekens löften är inte till för stunden, men skall hållas heliga!
2017-09-21

    ej medlem längre
fy brutna löften vem ger dem!
Sanningen är det enda min vän
ingen gömmer sig för kärleken!
the wildcat
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP