Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa i famnen

jag springer med pappa i famnen
över sanden
dyna upp och dyna ner

vi skrattar tjoar glädjeskutt vi
har så kul
solen skiner himlen blå




Fri vers (Fri form) av Istanbul Gustafsson
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-20 22:12



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
En riktig (ärlig) solskensdikt !

Jag Lajkar !!!
2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson