Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg inte att det är vår

Hon gick in i hans rum oinbjuden.
Tog tavlan och tog dikterna från det slutna kuvertet.
De hade nu berövats honom och han fick aldrig veta vad där stod.
Istället fick han texten.
"När man sviker blir det konsekvenser. Det är sanningen."

Sedan bad hon.

Kära Karin låt det aldrig mer bli vår. Spara den tunga snön som ett täcke på onda sår. Jag vill försvinna bort från alla droppar söta. Jag vill vara kvar här i det ljuva bitterbleka. Och snälla, gå inte, gå inte med jordens fall. Håll mig bara still.

Hon visste inte.
Hon var så vill.


















Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-11 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP