Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag

Jag saknar dig
Fastän jag
Inte vill

När du
Talade till
Mig
Var det som
Tiden stod
Still

För dig
Var jag
En tillfällig
Flykt

Från det
Invanda
Det som
Var tryggt

Saknaden
Ska jag
Gömma
Som en skatt

Släpper
Fram den
I svartaste
Natt

Aldrig får
Du veta
Min sorg

Hur mina
Hjärtslag
Flämtar

Efter dig

I min
Bröstkorg
































Fri vers av Virvelvind
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-20 23:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert och sorgligt så det gör ont

2017-10-08

  Emily Whatever
Wow. Så sorgligt och samtidigt vacker! Älskar den.
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind