Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å.N.G.E.S.T

Jag är ett moln av ångest
Jag svävar in i ett rum och fyller allt och alla med obehag
Jag sprider oro och dålig stämning
Jag är en storm av ångest
Där jag befinner mig startar explosioner
Jag sprider mordhot och dåliga vibbar
Jag är ett hav av ångest
Vågor fyllda med katastrofer kluckar fram
Jag är din ångest. Jag är min ångest. Jag är allas ångest.




Fri vers av matildalikesnature
Läst 515 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-21 01:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt, rakt, klart, snyggt
2017-09-23

  Solstrale VIP
Rått och ångestfyllt- bra med den sanning var och en tål att tänka på...
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

matildalikesnature
matildalikesnature