Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rohypnoldröm

gammeldans
fruktad åkomma
mardröm
vilddjursliknande
premenstruellt

© Bosse 21 september 2017.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-21 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten