Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märken

Lägg märke till märkena
sprickorna
reporna
krackeleringen
det slitna
de berättar om liv
inget är perfekt

som de iranska mattorna
där väverskorna
väver in en liten defekt
det blir vackrare så
spåren av människans hand




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-21 07:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja o ja så bra
alla värdefulla
oavsett


strålande
2017-09-25

  Gunnel Eriksson VIP
Författarjaget har så rätt. Det perfekta
är inte alltid vackrast utan det personliga.
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP