Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt tankar

När inget finns kvar
Alla röster drunknar
Inget musik längre funkar
Kan en ton sammanfatta en hel sekvens av handlingar.
När inget längre landar
Man i mörkret famlar
Efter vad som bottnar i ifrågasättandets hav.
Resultatet av tomhet, avsaknaden av något
Är ett ensamt tvärsäkert vrål på en strand som drunknar i intryck.
Föder dock i oss något, ett starkt igenkännande,
Det skriker *hemma.
Äntligen! Icke krävs du söka mer,
Svaret finns att vila i:
Ett lungstött kraftigt vrål.




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-21 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise