Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noodles and pins

 

Av glädje hon bokstavligen sprudlar 

När hon lyssnar på Ramones och äter kycklingnudlar

När hon äter misosoppa och sushi?

Ja, då lyssnar hon på John Belushi 

Men hennes favorit är ju ändå dumplings 

Och så klart till det - The Smashing Pumpkins

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-21 07:59



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
du är i högform !!!
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP