Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar och drömmar

Dropparna faller

i händernas skålar

 

ger mig att dricka

när törsten kommer

 

spelar på sjöarnas

buktande trumskinn

 

en melodi för

en sovande gråal

 

 

Ingenting nu

men jag vandrar i regnet

 

lyssnar och leker

med tankar om sedan

 

när jag blir flöjten

och du den som sjunger

 

kliver i vattnet

som toner tillsammans

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-21 08:03



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det går
att höra dig spela flöjttoner
skutta i vattenpölar...tycker inte om ordet så jag säger
vägsjöar
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP