Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredrik Sträng



sitter som gäst
i "Breaking news"

han är bergsklättrare
har inte knullat på tre år
knappt runkat heller

"jag känner ingenting,
inte på morgnarna
inte på kvällarna
blir inte kåt
älskar naturligtvis mina föräldrar
men annars ingenting"

Filip och Fredrik pressar honom
"är det berget du knullar då ?"
"älskar du berg ?"
"vilket är det vackraste berget ?"

de hade kunnat rikta in sig på hans efternamn
och påmint honom om
ordet "bestiga"

att föräldrar
behöver man inte älska
som den lille pojke Fredrik är

libido stänger man heller inte av
då faller man ner från berget




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-21 08:24



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Hans pappa måste ha varit för sträng....
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP