Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Middagshöjd

Väger stenen,
stenen väger i din hand.
Tyngden, allvaret,
likt grå granit.
Du är vacker nu när ditt hår
börjat skifta i grått
Tiden bakåt är en sträcka
Tiden framåt väljer du.
Stenen väger,
stenen väger i din hand.




Prosa av Feminaz
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-21 08:49



Bookmark and Share


  aol
Så vackert sant och berörande skaldat.
2017-10-16

  Päronsplitt
Berörande och tänkvärd om livet och tiden som går.
Titeln är så grymt bra och passar perfekt till texten.
Känner allvaret i tiden som gått och tiden som är nu, tillika möjligheterna i det som ligger framför. Åldern som något vackert, i beskrivningen av håret som vackert skiftat till grått.
Stenen som väger i din hand, som att det symboliserar att det är där besluten ligger. Riktigt fin och bra text.
2017-09-22

    ej medlem längre
Tankar inför tider som kommer, när hälften är avverkad!
2017-09-21

  Syrran77
I mitten av livet
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz