Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag står här och faller

Jag vill inte vara slav
under klockan
vill lägga tiden åt sidan
stoppa den i en påse

Jag behöver tänka längre
än mitt eget skinn
vi behöver möta varandra
utan rädsla

Jag står här och faller
för dig
och för människornas kamp




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-21 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP