Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längta/leva

jag lånar en vårvacker morgon

till själen,

min höstdag är regnvåt och alldeles för kall

Tunggrå skyar hukar över skogen

Och löven yr om luften i väldiga fall.

 

Kisar mot tända ljuset på bordet

tycker mig skymta bara ben och soligt hår

Suckar men tröstar mig med att återse

En förunderligt magisk vacker vår.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-09-21 09:55



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
berörande
2017-09-30

  aol
Underbart blev så berörd, tack,
2017-09-27

    ej medlem längre
ljuset på bordet
skrattar och ler
värmer själen över lågan
tankarna på dig
vackra själ

Du är värd BM!

kram <3


2017-09-21

  KYREUS of Sweden
Så varmt, så mänskligt skönt!
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP