Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med smått varierande veck i den relativt heltäckande rytmen


Jacka # 0 : Överallt




ända från Jokkmokk

och ner mot Porto

följer mig jackan

i vått och torrt, jo



värmande hjärtat

längs Kanadas snö ;

skyddar mot öknen

så slipper jag dö



över Jakarta

strax in till Kraków

håller min jacka

rätt bra - tack och lov



för vackraste knappglans

slitstarkt drar raklångt

kring halva min kropp(svans?)

tjock, icke naken



gick genom djungler

tätt mellan fickor

framsticker halsduk

får molnen sprickor

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 594 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-21 10:05



Bookmark and Share


  i af apa
Jack i jackan
en får tacka
en sådan jacka
fint teXt!
2017-11-13

  Nanna X
En sån jacka
bra till allt
varmt och kallt
man får tacka
tusenfalt
2017-09-21

  lodjuret/seglare VIP
Läst och annekterad...
2017-09-21

  Solstrale VIP
Denna jag gillar skarpt!
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP