Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad missar man ??


Galet ! ! !


Det Gamla Matriarkatet
höll Folken i Schack;-
Ledarinnan njöt av andras
förnedring å deras mörka
Avund var hennes Opium !
Gud NÅDE den som våga´
ifrågasätta hennes Politik! Vi
var kuvade, alltför dumma!

Själv, - flög jag, bara, med - likt
ett maskrosfrö för vinden, --
- längta´ till jorden, där
Jämlikhet rådde, - trodde jag.
I Döden skulle allt vara - - -
förlåtet, - man fanns icke mer !
Å, Hotet om olidlig Smärta
var, då, förbi, - man blev - Fri !

I mitt, nu, pågående liv -
har Omvälvningar ägt rum,
som förvandlat mitt - förr -
så godtrogna Kynne och jag
är en fullfjädrad rebell, som
tröttnat på Onanins nöd - å
Otillfredsställelsens Piiina !!
Livets Skola lär mig, mer å mer !

Man belönas med falska ---------
smekningar - för lågmäldhet
å - till synes - altruistisk
Undergivenhet. Är INTE
SANT! Vrångbilder sprids, som
sätter fart på Samtidens Kättja!
Vad missar jag, egentligen ? ?
Världen är komplett GALEN !!!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 573 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-21 12:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dig om att världen är galen...vad händer härnäst tro...
2017-09-23

  Lars Hedlin
JA den som tronar efter mycket......
2017-09-22

  bumerang

Ja, undergivenhetstiden är förbi.
Och världen ÄR galen.
Också!
Sen finns det kärlek.
Den vi lever för.

Din orädda text genomskådar

2017-09-21

    Jag är fan större än Sartre VIP
Mycket bra text!
2017-09-21

    ej medlem längre
Ja det låter galet, en sån matrona som härskar och kuvar övriga, det är aldrig bra!
2017-09-21

  ULJO
Din text berör
2017-09-21

  överlevaren VIP
Spännande skildrat ....ja världen är galen i vissa lägen!
2017-09-21

  Solstrale VIP
Så starkt du som alltid sätter fingret på urhistorien vår... Skickligt!
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf