Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRISTNA - TA AVSTÅND FRÅN A L L POLITIK!

Alla politiska ideologier är av ondo, eftersom de ställer människan i centrum och inte Gud.

Detta gäller i synnerhet KD och Kristna Värdepartiet, som till råga på allt menar sig vara kristna. I själva verket är det Antikrists ande som genomsyrar dessa partier såväl som SD, NMR och alla vidriga partier och politiska rörelser.

Kristna som engagerar sig i dessa partier - eller röstar - ser jag som förrädare.

Kristna har ingenting i politiken att göra och heller inte politiken i dem. Politiken stjäl tid och kraft från Guds verk. Vad kristna är kallade att göra är att förkunna evangelium, inte vara agitatorer utan vittnen för Jesus Kristus. En Jesu lärjunge är ingen demagog och ger sig inte in i det politiska rävspelet. Framför allt kan en kristen inte kompromissa, och det tvingas man till i politiken. I Bibeln finns inte ett enda exempel på att Herren Jesus Kristus kompromissar.

Antingen följer man Jesus eller politiska ideologier.

Det är uppseendeväckande  att s k kristna kan vara så oerhört naiva och blåögda att de hyser några som helst illusioner om något parti. Man är hjärntvättad och bedragen av denna tidsålders gud och denna världens furste, Satan.

Dra ut ifrån det politiska väsendet!

Riv röstkortet!

Följ Jesus! Framtiden finns hos Honom, ingen annanstans.

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/9 2017




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 446 gånger
Publicerad 2017-09-21 13:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, så sant! Politiken är bara lögner, speciellt ett valår...
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP