Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moralens väktare pekar finger

 

 

 

 

skriva erotik

anses numera snuskigt

konservativt tänk




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-21 15:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Porr fysisk yta!
Erotik sinnlig
Innerlighet?
2017-09-21

    ej medlem längre
Per Drysen har en poäng där
2017-09-21

  Kungskobran VIP
Att skriva erotik är det absolut svåraste som finns, alla författare fasar för det
2017-09-21

  Per Drysén
Redan när skönheten kom till byn så stod fulheten där och pekade finger
2017-09-21

    ej medlem längre
EROTIK ÄR JU EN STOR DEL AV LIVET SÅ VARFÖR HYCKLA????
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP