Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart ljus

 

en liten rörelse i mörkret utanför balkongen     stilla

ingenting förflyttar sig i mörkret     stilla

en svart låga flämtar     stilla 



 




Fri vers av petter rost
Läst 596 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-21 17:26



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag säger som min broder Kent Andersson sade: "Det finns inget mörker min syster, mörker är stulet ljus".

Dikten: magisk, mystisk med ett mullrande dovt hopp, vid horisonten.
2017-09-23

  Lena Själsöga Keijser
tycker om hur orden stilla
just lyfter fram det stillheten uppenbarar
2017-09-22

  i af apa
Känslan rör sig som ett varsel, falskt eller sant- ingen vet. Jag tror igelkottar spelar poker med höga insatser...
2017-09-22

  Maiah VIP
En ilning av rädsla smyger fram ur mörkret
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost