Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur folk är




petiga och självgoda
med principer och millimeterrättvisa
med rätt kläder och mat
tycka Sverige är fantastiskt
men med fel grannar

kort sagt
jävligt olyckliga




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-21 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en dikt som är lätt att känna igen sig i
som Svensk i Sverige
2017-09-22

    ej medlem längre
allt har för och nackdelar
det finns mycket gott som kommit till liv ur det petnoga men oxå lite slaggprodukter med det alltför kritiska ögat
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP