Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensk Psalm

Blott en dag när jag
tänker tillbaks på
mitt förflutna liv
skäms jag aldrig

Blottad var aldrig
lögnen, sannolik
var sagan som alltid
berättades omigen
----
Repeterades, liktydig
med att alla slutligen
visste hur historien kanske
slutade som repa

på den gamla skivan
med Taube ni vet från Tv
han som lät lycklig i alla
svenskagårdar i forntiden.

© Bosse 21 september 2017.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-21 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten